Pontos idő: Pént. Dec. 01, 2023 3:29 pm

Mélyűr és egyéb területek

 • Mélyűr és egyéb területek

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Tatooine


  TatooineA Tatooine a külső perem egyik jelentéktelen bolygója, a felfedezetlen területekhez ez a bolygó van a legközelebb. Sivár homoktengerek, hatalmas sivatagok hona - elenyésző jelentéktelen porszem az ismert galaxis térképén. Fővárosa Bespin, ám ismertebb, nagyobb városai még Mos Eisley, Mos Entha, Mos Espa, Mos Gamos, Mos Osnoe, Mos Zabu, Anchorhead. Jellemző a rabszolga-kereskedelem. A bolygó elég visszamaradott. Az emberek rossz körülmények közt élnek, de ez a csempészeknek, kereskedőknek, fejvadászoknak kedvező terület.
  Rendszer: Tatoo rendszer
  Szektor: 16. szektor
  Főváros: Bestin
  Fennhatóság: Semleges
  Veszélyforrás: Fejvadászok, Buckalakók, Bandák stb.
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Kessel


  KesselA Kessel egy tizenkét bolygóból álló naprendszer ötödik bolygója, melyen kívül csak egynek van légköre. Napja vörös óriás, ettől 260 millió kilométere kering. Tizennyolc holdja van melyek szeszélyesen keringenek körülötte. Pályájuk gyakorlatilag kiszámíthatatlan, hiszen állandóan változik a szomszédok és a bendőnek nevezett fekete lyuk gravitációs mezejétől. Felszíne fehéres és porszerű. Forgástengelye 75 fokos szöget zár be az elliptika síkjával. Csak a hasadékokban, itt-ott sikerült megmaradnia egy-egy szívós növénynek. A Birodalom a megtalálása után börtönt épített itt.
  Rendszer: Kessa rendszer
  Szektor: 15. szektor
  Főváros: Kessenda
  Fennhatóság: Birodalom
  Jelentőség: Bányák, börtön
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Rakata Prime


  Rakata PrimeEz a világ már a mélyűrben van, egyik birodalomhoz sem tartozik. Egykor, nagyon régen egy roppant fejlett faj lakta, akik a környező bolygókat is belakták, de mára kihaltak. A Rakata nevű faj lakta több százezer évvel korábban. Mára szinte teljesen elfelejtett rendszerben van. Mára már csak ősi romok vannak erre, szinte a teljes bolygót visszafoglalta a természet, a Rakata Prime-ot befedte az óceán és a sok trópusi sziget, ideális környezet lenne telepeseknek, de annyira távol esik mindentől, hogy senki sem népesítette be újra.
  Rendszer: Lehon rendszer
  Szektor: 15. szektor
  Főváros: -
  Fennhatóság: Semleges
  Jelentőség: Az Ősök temploma, ereklyék
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Yavin 4


  Yavin 4Egy ősi hold, ahol annak idején az Urdrarr (sith) faj is lakott és sok alkimista, illetve mágikus kísérletet folytatott. Egykor még civilizáció is volt a holdon, de a kísérletek következményében az egész bolygó néptelenné vált. A Yavin 4-en tombolnak a Sötét oldal energiái. A Jedi-k és egyéb világos oldali képviselők nem nagyon merészkednek oda, mert olyan legenda terjeng, hogy egy ősi Urdrarr szellem még mindig itt raboskodik.
  Szektor: 15. szektor
  Rendszer: Yavin rendszer
  Főváros: -
  Fennhatóság: Semleges
  Veszélyforrás: nexuk, Urdrarr mágiával és alkímiával készült szörnyszülöttek
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Hoth


  HothEgy jeges világ, lebilincselő látvánnyal. Régen voltak őslakói, de kiirtották őket. Manapság leginkább a javíthatatlan nagy űrhajókat itt „temetik” el. Egyszerűen megoldva; autópilótával becsapódnak a bolygóba. Mégis az egyik alvilági csoport itt bujdosik és a roncsvadászok, kalózok fellegvára ez az egyébként roppant barátságtalan planéta.
  Rendszer: Hoth rendszer
  Szektor: 6. szektor
  Főváros: -
  Fennhatóság: Semleges, alvilág
  Jelentőség: White Maw főbázisa itt található, rengeteg űrhajóroncs is van. Veszélyforrás: roncsvadászok, kalózok
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Tund


  TundKihalt planéta, a toongok lakják, akik a Toong'l szülőbolygójukról jöttek ide néhányan a túlnépesedés következtében. A toongok mellett még emberek élnek itt, ám ez a bolygó lakossága igen kicsi, körülbelül 525 ezer- 550 ezer lény él itt, a toongok előtt értelmes faj soha nem élt itt. A toongok tisztások mellett építették ki városaikat, amelyek gombaházaknak tűnnek gömbölyded formájukkal. A civilizáció megjelenésével a sok esőerdőnek már csak a töredéke maradt fenn.
  Rendszer: Tund rendszer
  Szektor: 10. szektor
  Főváros: Toong
  Fennhatóság: Semleges (Szürke Jedik)
  Veszélyforrás: Nincs (Szürke Jedik)
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Dantooine


  DantooineA bolygó hőmérséklete a mérsékelt és hideg égövben hűvös, a többi részen többnyire forró klímájú. A legtöbb erdei tisztást üzemekkel beépítették, és gyárakat üzemeltettek. A bolygó lakosságilag – fejlett létformát nézve - mára szinte 0, de sok vad erdei állat. Őshonos, primitív a dantari faj, ők a hivatalos faj. A mocsaras partvidékeken élnek elég primitív kunyhókban, de kisebb hegyi barlangokban is megszállnak. A Felkelő Szövetség egyik planétája volt, de csak elhagyatott üzemek és épületek találhatók.
  Rendszer: Dantooine rendszer
  Szektor: 10. szektor
  Főváros: Nincs
  Fennhatóság: Semleges, alvilág
  Jelentőség: kristálybarlang (fénykardkristályok)
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Űr és egyéb nem túl fontos bolygók


  Űr és egyéb nem túl fontos bolygókA végtelen űr ahová minden embert a szíve húzza. Ahol sok száz csillag figyel téged és lát. Ahol olyan szabadnak érzed magad hogy már azt hiszed hogy senki nem állíthat meg. Csaták, háborúk gyakori helyszíne. A bolygóközi kereskedelmi útvonalakon rengeteg kalóz csap le a szállítmányokra. A körülmények pedig igen szélsőségesek, hiszen a nagy hideg, nyomáskülönbség gyakran nehezíti meg az utazók útját. Az ilyen terepen csak az igazán tapasztalt emberek állják meg a helyüket. Az űrhajóknak a meteorok, és űrtörmelékek jelentenek igazán nagy veszélyt.
  Ezeken a területeken találhatóak a nem központi helyszínek is.
  Veszélyforrás: Meteoritok, Űrtörmelékek, Kalózok
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Közlemény & Kiemelt
  Hozzászólások
  Megtekintés
  Legutolsó üzenet
 •  Globális közlemény:
    by admin
  3 Hozzászólások
  403 Megtekintés
  admin Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Szer. Júl. 27, 2016 11:09 pm
 

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok

Nincs

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.

Csoporttagság
 • Új hozzászólások Új hozzászólások
 • Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Közlemény Közlemény
 • Kiemelt Kiemelt
 • Globális közlemény Globális közlemény