Pontos idő: Pént. Dec. 01, 2023 3:20 pm

Köztársaság területe

 • Köztársaság területe

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Coruscant


  CoruscantEmberöltők óta ez a Köztársaság kormányzati központja, lakosságának jelentős része a bürokratikus rendszer alkalmazottja. Ezen a környéken ez volt az első bolygó, amit kolonizáltak, majd innen indult a felkelés, minek a végén létrejött a Köztársaság. A bolygóváros tornyai magasan az égre, magasan a Coruscant árnyékba borított felszíne fölé tornyosulnak. A tornyok alapkövei már több száz emberölő óta a helyükön vannak. Az ember talán itt érezheti magát a legnagyobb biztonságban, hiszen a határellenőrzés, a nagy katonai létszám, a jedik közelsége mind pozitívum ebből a szempontból.
  Rendszer: Coruscant rendszer
  Szektor: 14. szektor
  Főváros: Coruscant
  Fennhatóság: Köztársaság-Központ

  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Kiffex és Kiffu


  Kiffex és KiffuAz ikerbolygók az Azburani rendszerben találhatóak meg, a két bolygó kölcsönhatásban van egymással. A bolygók őslakosai a Kiffarok, akik a Köztársasággal állnak jó kapcsolatban és a Jedi renddel is egyben, akikkel szinte szövetséges kapcsolatot ápolnak. A Kiffu védelmezői mindig valamelyik klánból kerülnek ki.
  Rendszer: Azburani rendszer
  Szektor: 13. szektor
  Fennhatóság: Köztársaság
  Veszélyforrás: Csempészek, fejvadászok, bűnözők
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Bespin


  BespinAz egész bolygó gázokból áll. Egy gravitációs mező tartja ezt egyben. A Köztársaság hamar ráébredt e bolygó fontosságára, és gázkitermelő platformokat telepített ide. A bolygó gazdasága felfelé ível. A Bespin nagyon értékes bolygó, hiszen a köztársaság gáztermelésének legnagyobb része innen származik. Meglehetősen nagy a katonai jelenlét. A nagy szállítóhajókat szigorúan őrzik, a platformok, kereskedelmi dokkok szigorú védelem alatt állnak. (Két holdja van: H'gaard, Drudonna)
  Rendszer: Bespin rendszer
  Szektor: 12. szektor (az egyetlen Köztársasági bolygó a szektorban)
  Főváros: Cloud
  Fennhatóság: Köztársaság
  Jelentőség: Köztársasági gázkitermelés
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Balmorra


  BalmorraGyönyörű dűlővidék, melynek tengerei, és óceánjai kék színe egészen kiüt a már megszokott színektől. Itt nincsenek itt környezetszennyező telepek, illetve gyárak. Itt kizárólag béke van. Főleg mezőgazdasággal és egzotikus növények, állatok, tengeri állatok kereskedelmével foglalkoznak. Igaz a fő bevétele a bolygónak a turizmusból van, az év minden szakában rengeteg turista fordul meg a festői szépségű mérsékelt éghajlatú bolygón.
  Rendszer: Nevoota rendszer
  Szektor: 8. és a 9. határán
  Főváros: Bin Prime
  Fennhatóság: Köztársaság
  Jelentőség: Üdülőhely
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Naboo


  NabooA gyönyörű, ám ritkásan lakott Naboo a peremvidék egyik aprócska bolygója.. Naboo a köztársaság védelmében, jólétben és biztonságban él, külső fenyegetés sokáig nem vetett baljós árnyat hagyománytisztelő lakosaira. Felületét nagy erdők borítják, és klímája igen változatos. Rengeteg élőlénynek ad otthont, köztük a Gunganoknak is, akikkel harmonikus kapcsolatban élnek, noha a Gunganok a víz alatt laknak, míg az emberek a felszínen. Az emberek nagyon barátságosak, demokráciában élnek ám egyféle "királyság" alakult ki, egy fiatal királynő is hatalmon van.
  Rendszer: Naboo rendszer
  Szektor: 9. szektor
  Főváros: Theed
  Fennhatóság: Köztársaság
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Korélia


  KoréliaKorélia valaha gazdag, virágzó rendszer volt a Köztársaságon belül, de aztán jött a felkelés és megváltozott minden. A kereskedők elmentek, sokan elszegényedtek, kalózok támadtak meg sok helységet. És jött a háború. A koréliai szektor falat épített maga köré, úgy gondolták nem kellenek nekik az idegen kereskedők, semmiféle külvilág nem kell. A Diktát (így hívják a koréliai államfőt) azt csinál, amit akar, nem kell félnie amiatt, hogy a nép körében lázongás üti fel a fejét, hiszen a birodalom katonailag támogatja. A magrendszerben található, azaz közel Coruscant-hoz.
  Rendszer: Korélia rendszer
  Szektor: 14. szektor (Korélia Szektor – maguk hívják így)
  Főváros: Coronet City
  Fennhatóság: Köztársaság
  Veszélyforrás: Koréliai Biztonsági Erők (CorSec), birodalmi katonák
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Mygeeto


  MygeetoA világon szinte mindig esik a hó ennek köszönhetően élet nem alakult ki rajta, azonban roppant gazdag kitermelhető gázokban. Ezen a bolygón van a Köztársaság második legnagyobb gázplatformja a Bespin után.
  Rendszer: Mygeeto rendszer
  Szektor: 13. szektor (nem sárgával van jelölve, csak kékkel)
  Főváros: -
  Fennhatóság: Köztársaság
  Jelentőség: Gázplatformok, kereskedelem
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Alderaan


  AlderaanAlderaan története több évezredre nyújtható vissza, a legendás kultúrája és hagyományai vannak. A lakosság csakis emberi fajból áll, akik legtöbbnyire királyi szolgálatot, vagy szenátori posztot töltenek be. Képviseltetik érdekeiket a Szenátusban, és saját királyi kormányt is vezetnek. Legfőbb képviselőjük, és egyben alkirályuk, Organa szenátor, akinek több évszázados birtoka van, és famíliája vezette mindig is Alderaan-t. A Köztársaság központjában található.
  Rendszer: Alderaan rendszer
  Szektor: 14. szektor
  Főváros: Crevasse City
  Fennhatóság: Köztársaság
  Jelentőség: Diplomáciai kapcsolatok, Egyetemek
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Dathomir


  DathomirA Quelli körzetben lévő alacsony gravitációjú, 3 kontinenst és 4 holdat tartalmazó bolygó. A felszínét különböző típusú területek borítják, hegyek, bíbor színű szavannák, sivatagok, 80 méter magas fákat tartalmazó erdők és hwotha bogyókat termelő növények.
  Rendszer: Dathomir rendszer
  Szektor: 13. szektor
  Főváros: -
  Fennhatóság: Köztársaság
  Veszélyforrás: Rancorok
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Űr és egyéb nem túl fontos bolygók


  Űr és egyéb nem túl fontos bolygókA végtelen űr ahová minden embert a szíve húzza. Ahol sok száz csillag figyel téged és lát. Ahol olyan szabadnak érzed magad hogy már azt hiszed hogy senki nem állíthat meg. Csaták, háborúk gyakori helyszíne. A bolygóközi kereskedelmi útvonalakon rengeteg kalóz csap le a szállítmányokra. A körülmények pedig igen szélsőségesek, hiszen a nagy hideg, nyomáskülönbség gyakran nehezíti meg az utazók útját. Az ilyen terepen csak az igazán tapasztalt emberek állják meg a helyüket. Az űrhajóknak a meteorok, és űrtörmelékek jelentenek igazán nagy veszélyt.
  Ezeken a területeken találhatóak a nem központi helyszínek is.
  Veszélyforrás: Meteoritok, Űrtörmelékek, Kalózok
  0 Témák
  0 Hozzászólások

 • Közlemény & Kiemelt
  Hozzászólások
  Megtekintés
  Legutolsó üzenet
 •  Globális közlemény:
    by admin
  3 Hozzászólások
  403 Megtekintés
  admin Legutolsó üzenetLegutóbbi hozzászólások
  Szer. Júl. 27, 2016 11:09 pm
 

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok

Nincs

Engedélyek ebben a fórumban:

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.

Csoporttagság
 • Új hozzászólások Új hozzászólások
 • Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Közlemény Közlemény
 • Kiemelt Kiemelt
 • Globális közlemény Globális közlemény